Ondernemersweekend SamenSterk!

  Je bent een zelfstandig ondernemer. Daar ben je trots op. De vrijheid geeft je de ruimte voor je vak en je creativiteit. Daarnaast hou je van verbinding met anderen en met de samenleving. Je bent de drijvende kracht achter je onderneming. Tegelijkertijd neem je te weinig tijd voor reflectie. Sluit je dienst / product nog wel aan bij de veranderende markt? Hoe houd je de balans tussen werk en privé? Hoe ontwikkel je nieuwe koers in tijden van crisis?

  Jaarlijks organiseren we een 
  ondernemersweekend SamenSterk! Het is een Voor&Door weekend. In een ontspannen sfeer werk je samen met andere ondernemers aan jezelf en je bedrijf. Grijp deze kans voor laagdrempelige ontmoeting, en het delen van kennis en ervaringen. Je volgt creatieve workshops van collega ZZP-ers en/of geeft er zelf één. In een SamenSterk! sessie werk je aan een betere samenleving door mee te denken met een maatschappelijke uitdaging.      


  SamenSterk! op De Barendonk

  Een kwartiertje rijden vanaf Nijmegen vind je Landgoed De Barendonk in Beers (NB). Op de historische gronden (het landgoed dateert uit de zeventiende eeuw) is genoeg ruimte voor workshops, kampvuur en andere buitenactiviteiten. Volg inspirerende workshops, eet lekker gezond en ontmoet. Doe het hele weekend mee. Of schrijf je in voor een deel - alleen vrijdagmiddag, zaterdag en zondagochtend. Slapen kan in het Grote Huis van de Barendonk of in één van de trekkershutten de luxe. Je slaapt op een twee- of driepersoonskamer met andere ZZP-ers. Tegen extra betaling boek je een eenpersoonskamer. Het eerste ondernemersweekend was een groot succes. Lees hier over meer.   
           
  Wat ga jij halen/brengen?
  We gaan spelen, leren, verbinden, netwerken en lol hebben. Ontspannen tijdens yoga en de netwerkwandeling. Lekker samen koken en biologisch eten. Inspirerende collega ZZP-ers ontmoeten en contacten leggen die jou weer verder helpen je bedrijf uit te bouwen. ZZP-ers geven zelf de workshops.  Vorig jaar waren er bijvoorbeeld workshops yoga, nieuwsbrief schrijven, huisstijl, profileren, boomklimmen, stoelmassage, logo maken of speelregels.
                
     
     
  Maatschappelijke uitdaging

  Tijdens het weekend is er ruimte voor ontwikkeling van jezelf en je bedrijf. Ook gaan we iets betekenen voor de samenleving. Jouw kennis en ervaring kunnen bijdragen aan het oplossen van een maatschappelijk vraagstuk. We zoeken nog een maatschappelijke organisatie voor aankomend jaar. Ken jij een organisatie die zich inzet voor de samenleving en hebben zij een vraag waarin ze vastlopen? Meld dat dan via het contactformulier. Wij, creatieve ondernemers, vragen we door, adviseren en komen met out-of-the-box ideeën. Het voelt goed om kennis en energie te delen. We zorgen voor de beweging, kansen en energie. Zo versterken we elkaar.
   
         
  Kosten en opbrengst
  Bewust hebben we de kosten van het weekend laag gehouden. We willen verbinden en samenwerken zonder financieel winstdoel. We verwachten een hoge opbrengst in inspiratie en energie. De kosten van het weekend zijn begin januari bekend via deze website.      

  Dit weekend ontstaat door medewerking van ZZP-ers die aan elkaar onderling workshops geven en individuele sessies verzorgen, die samen de maaltijden bereiden en de afwas aan kant maken.We zorgen voor koffie, thee en lekker biologisch eten. Neem zelf drank, fruit en snacks mee.

  Je stelt je eigen programma samen. In het weekend zijn verschillende workshoprondes. Even een wandeling of dutje voor jezelf kan ook, dit is jouw weekend voor ontwikkeling en wie weet is even rust wat je nodig hebt. Kies zelf wanneer je komt en hoelang je meedoet.
   
  Meer informatie en inschrijven
  Wil je meer informatie over het ondernemersweekend SamenSterk! Neem dan contact op met Dorien te Pas (06 291 372 68) of Sandra Smits (06-295 71 251) of check www.samensterkteam.nl/co-creatie.html. Of meld je vast aan via het contactformulier.


Contact

Smits Woondiensten
Sandra Smits
Nieuweweg 35
6871 CA Renkum

info@smitswoondiensten.nl
(06) 295 71 251